De sport-schutter.nl poster

De website sport-schutter.nl staat eind van dit jaar alweer 8 jaar online. Velen sportschutters weten de site te vinden of zijn al op een of andere manier met me verbonden via Social media. Het jaar 2024 is nog jong maar ik zou dit jaar graag als doel willen stellen om dit jaar vooral nog verder met deze site te groeien. Om nog meer bereik te krijgen heb ik daarvoor de sport-schutter.nl poster gemaakt. Wil je deze helpen te verspreiden? Lees dan verder!

In den beginne…

Wat begon met een kleine website waarmee ik hoofdzakelijk bezig was een positief beeld neer te zetten van de schietsport is uitgegroeid tot veel meer dan alleen dat. Sport schutter begon daarvoor zelfs met een simpel Twitter (tegenwoordig X) account waar ik voornamelijk berichten, eventueel met foto’s, over de schietsport de wereld in bracht. Ook reageerde ik op dit medium op negatieve berichten, vooral wanneer deze ongegrond waren of voorzien van aannames. Dit doe ik overigens nog steeds maar dan niet alleen op Twitter maar ook op andere sociale media. Op een gegeven moment leek het me leuk om meer te doen dan enkel op sociale media actief te zijn en via een website veel meer artikelen te schrijven die ook later nog bruikbaar zouden zijn voor andere schutters zoals (wapen)reviews, een complete herlaadhandleiding, etc.

En nu?

Wat klein begon is uitgegroeid tot een levendige website en dat komt niet alleen door mij. In de schietsport hebben we elkaar hard nodig en dat geld ook zeker voor het schrijven van mijn artikelen. Zo stelde al een heel aantal schutters hun wapen ter beschikking om er een review over te schrijven. Daarnaast kreeg ik door de jaren heen een aantal donaties. Voor beide ben ik erg dankbaar want deze stellen mij in staat om deze site te onderhouden en, zoals al gezegd, nieuwe artikelen te schrijven.

Wekelijks krijgt sport-schutter.nl ergens tussen de 300-600 bezoekers uit hoofdzakelijk Nederland maar ook België. En dat mogen er zeker best wat meer worden! En daarvoor heb ik jou als lezer nodig! Wil je helpen om ook andere schutters mijn website te leren kennen? Print dan onderstaande poster uit en hang deze op bij je vereniging. Het is gewoon een A4 formaat dus hij zou zonder probleem uit de printer moeten rollen. Hopelijk kunnen zo meer schutters mijn artikelen lezen en er plezier aan beleven.

Mocht je hem op hebben gehangen in de vereniging dan zie ik graag een fototje tegemoet! Maar niks moet alles mag natuurlijk. In de toekomst wil ik nog wat meer promo artikelen maken maar daarover lees je op een later tijdstip natuurlijk meer!

Mocht je op een andere manier een steentje willen bijdragen, dat kan natuurlijk ook! Ik heb nog een aantal artikelen in de pen zitten en die ga ik de komende tijd verder uitwerken en publiceren. Toch ben ik altijd nog opzoek naar wapens of andere schietsportgerelateerde artikelen die ik kan reviewen voor een artikel. Mocht je hiervoor iets ter beschikking willen stellen dan is dat zeker welkom. Natuurlijk kan je ook zelf een artikel schrijven, neem hiervoor even contact met mij op via het contactformulier.

Natuurlijk kan je ook altijd een kleine donatie doen. Zelfs een kleine donatie betekent heel veel voor mij en natuurlijk ook voor deze site! Hiermee kan ik meer reviews schrijven, het domein onderhouden en een klein beetje terug krijgen voor de diverse projecten die ik programmeer. Wanneer je dit wil doen: Klik dan hier!

Groet,

Sport schutter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *