WhatsApp kanaal Sport Schutter

Met de site sport-schutter.nl probeer ik je zoveel mogelijk op de hoogte te houden van veranderde wetgeving. Maar dat niet alleen natuurlijk, ook ben je inmiddels wel gewend dat ik geregeld een review schrijf en deze op de site plaats. De verspreiding van deze artikelen gaat niet alleen via email maar ook via diverse sociale media kanalen zoals Twitter (ik kan maar niet wennen aan de nieuwe naam X), Facebook en / of Instagram. Daar is vanaf nu een kanaaltje bijgekomen. Ook als eerste artikelen van mij willen ontvangen? Lees dan verder!

Waarom een kanaal?

Bij Facebook of Twitter verdwijnt een bericht al snel uit het zicht. Er zit namelijk een algoritme achter dat een bericht vaker laat zien bij gebruikers zodra het meer likes krijgt. Gelukkig krijgen mijn berichten aardig wat reacties en worden ze daardoor, denk ik, bij veel volgers getoond. Toch zakt een bericht daarna al snel naar de achtergrond en komt het ongetwijfeld voor dat iemand mijn bericht helemaal niet ziet. Bij een WhatsApp kanaal zie je altijd mijn laatste berichten en kan je ze snel raadplegen. Stuk makkelijker terugzoeken dus! Daarnaast ontvang je via WhatsApp mijn artikelen altijd als een van de eerste in plaats van dat je het pas na een dag of wat ziet.

Toch nog even voor de duidelijkheid: De berichten die ik post op Facebook en twitter worden straks dus ook één op één over gezet naar dit WhatsApp kanaal. Het is dus niet zo dat ik andere sociale media niet meer ga gebruiken. Integendeel zelfs, want ik hoop juist zo meer sportschutters te bereiken.

Privacy

De privacy van een WhatsApp kanaal is een stuk beter geregeld dan bij een WhatsApp groep. Zo zie je bij een WhatsApp kanaal geen namen of telefoonnummers van deelnemers. Iets wat je bij een WhatsApp groep wel ziet, of je nou deelnemer of beheerder bent. Vandaar dat ik het dus nu ook pas aandurf om zo een kanaal aan te maken op WhatsApp. Als sportschutters zijn we erg gesteld op onze privacy en deze is in een kanaal dus goed gewaarborgd. Het enige wat je bij een kanaal ziet is hoeveel volgers dit kanaal heeft. Oh, en daarnaast is het niet mogelijk om op berichten te reageren.

Aanmelden

Niets moet, alles mag natuurlijk! Maar wil je “Sport schutter” ook volgens via whatsapp? Dat kan heel eenvoudig door op onderstaande link te klikken. Je ontvangt dan vanaf nu mijn berichten ook via dit whatsapp kanaal.

Sport schutter WhatsApp kanaal

Groet,

Sportschutter.

P.S. nog even dit: Vind je m’n artikelen leuk / nuttig om te lezen? Zou jij ook een kleine bijdrage willen leveren aan deze site? Zelfs een kleine donatie betekent heel veel voor mij en natuurlijk ook voor deze site! Hiermee kan ik meer reviews schrijven, het domein onderhouden en een klein beetje terug krijgen voor de diverse projecten die ik programmeer. Zou je een kleine donatie willen doen? Klik dan hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *